Ny underviser på KUNSTLab

Når vi opstarter en ny sæson på KUNSTLab i uge 35, bliver det ikke kun med flere nye studerende, men også med en ny fast underviser og sparringspartner for de unge kunstspirer. Vi er glade for at kunne byde billedkunstner Kasper Muusholm velkommen på holdet! Kasper er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2021 og er fornyligt flyttet tilbage til Randers, hvor han har rødder, og har åbnet sit eget galleri.

Kasper har udstillet på blandt andet Kunsthal Charlottenborg, Den frie Udstillingsbygning og Kunsthal Aarhus og er erfaren i billedkunstfagets mange medier og har igennem de sidste 14 år begået sig på både performancescener, litterære oplæsnings rum, i det offentlige rum og arbejdet med film. I sit kunstneriske virke arbejder Kasper med samtalen mellem mennesker. Han interesserer sig for hvordan vi er afhængige af hinanden i interaktionen med kunsten.

En hilsen fra Kasper: ”Jeg glæder mig til at være en kunst-sparringspartner, især fordi de samtaler vi får om kunst, tror jeg på, er med til at finde vores eget lille ståsted i denne verden.”

Læs mere om KUNSTLab her.

Du er måske også interesseret i