Bestil en omvisning eller afhold et særligt arrangement på Randers Kunstmuseum

Cafe og butik

Find inspiration i museets butik, hvor du finder kunstbøger, plakater, postkort og masser af gode gaveideer til dem, der ikke kunne komme med.  På Randers Kunstmuseum fokuserer vi især på kunstnere i museets samling og udstillinger. L. A. Ring, Theodor Philipsen, Vilhelm Hammershøi, Kurt Trampedach og Erik A. Frandsen er bare nogle få af dem. Et særligt afsnit er dedikeret den lokale maler, billedhugger, dadaist og poet Sven Dalsgaard. Her finder du alt fra litografiske værker og publikationer til postkort, notesblokke og souvenirs.

Kulturcaféen
Kulturcaféen holder til på 1. sal i Kulturhuset i Randers C. Kulturcaféen byder på et spændende udvalg af frokostretter, sandwich, salater, brød og kager.

Åbningstider Mandag-fredag kl. 10.30-15.30

Kontakt Tlf.: 8710 6888

Karen-Margrethe Lund Jensen er leder af Kulturcaféen. Hun er uddannet kok og har en bred erfaring indenfor restaurations- og cafébranchen.

I caféen er der hotspot (trådløs adgang til internettet).

Besøg

HELEN SCHOU – Monumenternes kvinde
I anledning af udstillingen ”HELEN SCHOU – Monumenternes kvinde” har Randers Kunstmuseums Forlag udgivet en fagfællebedømt publikation med forord af museumsdirektør Lise Jeppesen og artikler af museumsinspektør Anne Sophie Lykke-Poulsen, Randers Kunstmuseum samt museumsinspektør Merete Sanderhoff, Statens Museum for Kunst. Publikationen er 104 sider og sælges i museumsbutikken for kr. 130,00

Tilmeld dig venneklub

Bliv medlem af Randers Kunstmuseums Venneklub og få en masse unikke oplevelser