Pressemeddelelser og billeder

Julie Nord – JÆRTEGN

Ny, stor og spektakulær særudstilling med Julie Nord (f. 1970) væver fortid og nutid sammen i en drømmende totalinstallation på Randers Kunstmuseum.

I udstillingen JÆRTEGN udforsker billedkunstneren Julie Nord (f. 1970) tematiske og motiviske forbindelser på tværs af tid gennem en labyrintisk rejse ind i kunstens og fantasiens verden. Med helt nye værker og et retrospektivt udvalg af ældre værker af Nord samt lån fra Randers Kunstmuseums righoldige samling har hun skabt en sanselig udstilling, der inviterer os til at reflektere over fortid og nutid og skabe nye fortællinger og fremtider.

Det sker på Randers Kunstmuseum

Der er masser af aktiviteter, events og tilbud, der inviterer børn og unge møde kunsten. Vi glæder os til at tage imod dig.