Randers Kunstmuseum tilbyder dialogbaseret undervisning for skoler

For skoler

Randers Kunstmuseum tilbyder dialogbaseret undervisning, der tager udgangspunkt i museets faste samling (1800 til i dag) og i de enkelte særudstillinger. Museet vægtlægger varierede undervisningsformer og aktiv elevdeltagelse og har gode erfaringer med at lade mødet med, og samtalen om kunst være omdrejningspunkt for læring.

Flere gange om året udbyder museet særlige undervisningstilbud tilpasset forskellige aldersgrupper og uddannelsestrin. Museets magasin fortæller om de aktuelle udstillinger og kan rekvireres gratis som klassesæt eller læses digitalt.

Pris
Omvisninger og undervisningsforløb er gratis for dagplejebørn, børnehavebørn og folkeskoleklasser fra Randers Kommune samt privatskoler i Randers Kommune.

For øvrige klasser og hold er prisen:

1 time / 500 kr
1,5 time / 600 kr.

Booking
Omvisninger kan bookes tirsdag til fredag i tidsrummet 10-16 på:

T 8642 2922
M info@randerskunstmuseum.dk.

Eksamenshjælp
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have vejledning ift. opgaver og eksaminer. Henvendelser om eksamensspørgsmål og opgaver: tirsdage og torsdage fra kl. 10 til 11.

I forbindelse med Covid-19 har vi indført en række tiltag, der gør Jeres besøg på Randers Kunstmuseum sikkert og forsvarligt. Hjælp os med at hjælpe hinanden.

  • Vi opfodrer grupper og skoleklasser til at melde deres ankomst inden et besøg på Randers Kunstmuseum
  • Vi håber på Jeres forståelse, hvis der skulle forekomme ventetid. Særligt ved ankomst håber vi, at I vil hjælpe os med at sikre der ikke opstår flaskehalse i forhallen eller omkring enkelte værker.
  • Vis hensyn og hold afstand. Oplever I som skoleklasse at komme til et rum, hvor der max må opholde sig 10 personer, og hvor der allerede opholder sig gæster, beder vil Jer vente til rummet er tomt, før I går ind.
  • Når I ankommer til kunstmuseet bedes læreren henvende sig i receptionen, og der lukkes derefter 10 elever ind ad gangen.
  • Skoleklasser, der som led i undervisningen deltager i læringsaktiviteter på museet er undtaget fra det generelle forsamlingsbud samt fremvisning af coronapas.

Der er mulighed for at benytte museet digitalt eller udendørs i undervisningen

Tilmeld dig venneklub

Bliv medlem af Randers Kunstmuseums Venneklub og få en masse unikke oplevelser