Kunstner Maja Ingerslev flytter ind på museet

Billedkunstner Maja Ingerslev flytter denne vinter ind på Randers Kunstmuseum som led i museets nye huskunstnerordning, som er støttet af Statens Kunstfond. Disse dage er hun ved at etablere sit værksted i museets kunstlaboratorium.

Gennem de kommende 8 måneder rykker kunsten ud i naturen og naturen ind i kunsten, når Maja Ingerslev skal arbejde rundt omkring i Randers Kommune og sætte fokus på vores forhold til naturen.

I første omgang har Maja Ingerslev base på Randers Kunstmuseum, hvor hun inviterer gæster indenfor til åbne værkstedsaktiviteter – både for skoleklasser og museets øvrige besøgende. Efter nytåret rykker Ingerslev basen videre til Randers Naturcenter, hvor hun med kunstmuseets nye feltatelier DET BLÅ RUM inviterer naturcentrets gæster til nye aktiviteter. I løbet af foråret vil Ingerslev og DET BLÅ RUM være at finde rundt omkring på udvalgte naturområder i Randers Kommune.

Projektet, der er et samarbejde mellem Maja Ingerslev, Randers Kunstmuseum, Randers Naturcenter, Billedskolen på Randers Kunstmuseum, Randers Eventsekretariat og Randers Kommune, er finansieret af Statens Kunstfonds ’artist in residence-ordning’.

Om Maja Ingerslev

Maja Ingerslev (1972) er dansk billedkunstner, som bor og arbejder i Aarhus. Hun er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2002.

Maja Ingerslev arbejder med papirskulpturer, fotografi, video og naturmaterialer. Hun kredser poetisk og reflekterende omkring naturen, menneskeskabte klimaforandringer og tab af biodiversitet.

Åbent værksted

I november og december, inviterer Maja Ingerslev til tre forskellige værksted aktiviteter på og omkring Randers Kunstmuseum:

VINTERLANDSKAB – åbent værksted – Randers Kunstmuseum

SNELANDSKABER – mød en kunstner for skoleklasser – Randers Kunstmuseum

SNEMINDER – åbent værksted – Randers Kunstmuseum

 


Du er måske også interesseret i