I Randers Festuge rykker Randers Kunstmuseum ud af de vante udstillingsrammer og popper op på Streetfood for at møde jer – midt i byen, midt i maden, midt i festugens liv.

Den populære streetkunstner Mormor tager med os og sammensmelter omfavnende og fantasifuldt streetfood og street art. Henover fire dage vil han skabe et nyt værk, og han inviterer alle til at komme forbi og følge med, “Kunsten er stærkest i mødet med mennesker. Derfor ser jeg frem til at møde hele Randers By under tilblivelsen af et ganske særligt kunstværk” fortæller Mormor!

Kom og kig på, spis med og hils på Mormor i et 4-dages levende værksted og atelier.

16. august til den 19. august 2022 kl. 13-19

Spring også selv ud i kunstneriske udfoldelser med unge talenter fra Randers Kunstmuseums KUNSTLab, som inviterer især de mindste ind i kreative og krøllede processer.

Om mormor
Mormor (f. 1986) er en ung dansk kunstner, bosat i Århus. Han arbejder med tegninger og grafik og med store stedsspecifikke vægmalerier. Stilen er ung, frisk og nem at genkende. En tegning fra mormors hånd har sit helt eget meget personlige udtryk: Mennesker, bygninger, byer, figurer og flere andre billeder fremstilles med en finurlig sort hvid streg og en detaljeorienteret tilgang. ” Han arbejder med mange forskellige mennesker, fra private samlere til virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kunstinstitutioner, herunder North Side Festival og Bjarke Ingels Group

Projektet er et samarbejde mellem Randers Kunstmuseum, Randers Streetfood og Visit Aarhus/Innovation Lab

Du er måske også interesseret i