You are currently viewing Gratis tur i teateret med Randers Kunstmuseums Venner 
Photo by Morten Fauerby // MONTGOMERY www.montgomery.dk Plakater til Randers Teater i f¿lge aftale med Karin Misser

Gratis tur i teateret med Randers Kunstmuseums Venner 

DATO / 25. august 2021
TID / 17.00

Onsdag d. 25.8 kl. 17 har vi fornøjelsen af at kunne invitere 30 medlemmer af Randers Kunstmuseums Venner en tur i teateret til forestillingen Sven fra Randers. Vi mødes på museet hvor vi ser udstillingen, spiser i kulturcafeen og forsætter herefter i teateret. Hele arrangementet er gratis. 

Gratis, men tilmelding kræves. Billetter til arrangementet uddeles gratis fra fredag d. 13 kl. 10 i museets forhal til medlemmer af Randers Kunstmuseums Venner. Billetter udleveres efter først til mølle princip, og der kan udleveres 1 billet til indehavere af individuelt medlemskab og to billetter til indehavere af husstands medlemskab. 

Om forestillingen
Forestillingen på Randers Teater om Sven Dalsgaard er ikke en biografisk gennemgang af hans liv, men en dramatisk og visuel flot teaterforestilling om de livstemaer, der kendetegnede tilværelsen for en af landets mest betydningsfulde billedkunstnere. Storhedsvanvid og ukuelig tro på egne evner og vigtighed som kunstner afløses i næste nu af fortrydelse og smerte over ikke at slå til som menneske. For hvordan står man uden for det hele som iagttagende og provokerende kunstner, mens man samtidig mærker længslen efter at være en del af de andre og passe ind? Hvordan elsker man et andet menneske, når man er rædselsslagen for at miste? Og betyder det overhovedet noget at lykkes som kunstner, hvis man er en fiasko som menneske?

Sven fra Randers er et nyskabende og storslået musikalsk drama med fem skuespillere samt live-musik og et kor på scenen. Med humor og inderlighed dykkes ned i fortællingerne om Sven Dalsgaard, og både store tableauer og små intime scener giver os et indblik i et enestående kunstnerliv. En stærk visuel oplevelse, hvor publikum sidder midt i Sven Dalsgaards billedunivers. Læs mere her

Leave a Reply