Kenneth Rasmussen

Oplev Kenneth Rasmussens (f. 1971) spektakulære og sanselige installationer, der med organiske former og bløde materialer taler direkte til krop og sanser. Installationerne er strikkede ud af plastikposer, kunstneren har fundet i Randers i perioden 2002-2022. Han har forvandlet skrald til kunst, og hans skabertrang og vilje er stor. Flere af skulpturerne er på størrelse med træer. På udstillingen vises også keramiske skulpturer og store linoleumssnit, hvor ord og billeder smelter sammen i finurlige sort-hvide ornamenter. Her inddrager Rasmussen begivenheder fra sin hverdag i Randers, men også politiske og samfundskritiske betragtninger, hvor både høj og lav får kommentarer med på vejen og et fantastisk surreelt
billedunivers af groteske væsener og karikerede personager.

I forbindelse med udstillingen blev der udgivet en bog med tekst af Professor Bjørn Nørgaard og museumsdirektør Lise Jeppesen samt et særnummer af museets magasin. Se museets webshop eller download magasinet for at læse mere: RKM_magasin-web.pdf (randerskunstmuseum.dk)

Det sker på Randers Kunstmuseum

Der ermasser af aktiviteter, events og tilbud, der inviterer børn og voksne møde kunsten. Vi glæder os til at tage imod dig.