Randers Kunstmuseum udruller ny platform – MEN HVAD SKAL VOGNEN HEDDE?

Snart udruller Randers Kunstmuseum en helt ny platform – bogstaveligt talt. Firmaet TinyOffice er i fuld sving med at bygge vores nye kombinerede kunstneratelier, værksted og uformelle udstillingsrum på hjul.

Men hvad i alverden skal vi kalde vores lille satellit?

Randers Kunstmuseum befinder sig som bekendt på anden sal af Kulturhuset i Randers og er derfor ikke lige til at få øje på på gadeplan. Med den specialbyggede vogn får kunstmuseet nye muligheder for at række ud over Kulturhusets fysiske rammer. Vognen males i Sven Dalsgaards ‘vidunderblå’ farve og skal blandt andet danne ramme for museets nye artist in residence-program, værkstedsbesøg for skoleklasser, små uformelle udstillinger og mange andre spændende tiltag i by og land.

Hjælp os med at navngive vores nye vogn! Skriv dit bud på et navn til vores vidunderblå vogn i kommentarfeltet på museets Facebook-opslag her og deltag i konkurrencen om et gavekort til kunst- og hobbyartikler fra Byrge Sørensen i Randers. Bedste bud vinder et gavekort på 1000 kr. og der udloddes tre gavekort på 200 kr. til de tre næstbedste bud.

Foto: Tiny Office

Du er måske også interesseret i