Vi ser frem til igen at kunne invitere Jer indenfor fra den 21. april 2021

Det har været en lang ventetid, og vi har arbejdet hårdt på at sikre de bedste og sikreste rammer for vores gæster. Forud for dit besøg, kan du finde al relevant information om coronapas etc. samlet her Det er museets vurdering, at der ikke er behov for at indføre tidsbestilling, da dette antal kun optræder i spidsbelastede situationer. Vi opfordrer dog alle grupper og skoler til at melde deres ankomst forud.

Vi kan med stor glæde informere Jer om, at udstillingen HELEN SCHOU – Monumenternes kvinde er blevet forlænget til den 16. maj 2021. Vi har mødt en enestående opbakning fra de mange private og offentlige udlånere, der har måttet undvære deres skulpturer i snart mange måneder.  Vi har fået så mange henvendelser fra gæster i nær og fjern, der håbede på at se eller gense udstillingen. Det er en smuk og helstøbt udstilling, og der vil med stor sandsynlighed ikke opstå nogen mulighed for at opleve Helen Schous livsværk igen i vores generation.

Billedskolen kan med genåbningen igen tilbyde undervisning på vores to billedskolehold fra onsdag d. 28. april – i alt fire gange. Vi glæder os over at der kommer liv på billedværkstedet på 2.sal, dog med den ændring, at forældre ikke må komme ind på billedskolen hverken før, under eller efter undervisning.

Vi har desuden en udendørs workshop d. 15. maj, mellem kl. 13 og 15 – mødested udenfor glasdøren i Kulturhuset. Undervisningen er gratis, men tilmelding med navn og mobilnr. er nødvendig – billedskole@randerskunstmuseum.dk

Med ønsket om et snarligt gensyn på museet!

Du er måske også interesseret i