Digitalt kunstnermøde med Gudrun Hasle 16. april

Digitalt kunstnermøde 16. april kl 16 
Hvor og hvordan foregår kunstnerens arbejde under covid nedlukning og restriktioner? Fredag den 16. april afprøver vi et nyt digitalt format, når på platformen Google Meet inviterer ind bag kulisserne hos en udvalgt kunstner fra samlingen. 

Første gang besøger vi Gudrun Hasle (f. 1979). I 2020 var Hasle del af udstillingen ”FLAG – Objekt, ikon, symbol” på Randers Kunstmuseum, og efterfølgende erhvervede museet 20 værker til museets samling. Hasle har siden 2018 boet i Grønland sammen med sin familie, så I dette virtuelle besøg møder vi hende i hendes stue i Nuuk, hvor hun arbejder, og hører mere om hendes dagligdag, hvad hun arbejder på lige nu og hvad fremtiden bringer. Vi slutter af med at ønske alle en rigtig god weekend, og du er velkommen til at stille spørgsmål eller blot følge med, måske med en fredags drink fra sofaen. 

Praktisk information 
Besøget varer ca. 15 min., og du kan gratis kan tage del i arrangementet. Din computer/smartphone skal have webkamera og mikrofon. Besøget foregår på platformen Google Meet. 
Deltag: kopier linket til din browser 
meet.google.com/fzs-kiow-weh 

Installationsfoto af Gudrun Hasles værk på udstillingen FLAG – objekt, ikon, symbol. Foto: Anders Sune Berg

Du er måske også interesseret i