Digital vinterferieaktivitet: Papirbyen vokser frem

I vinterferien kan du og din familie være med til at bygge en by af hvidt papir og karton. Der skal klippes, skæres, bukkes og foldes huse, bygninger, træer, vegetation, transportmidler og meget mere som skal indgå i en stor by, der opstilles på Randers Kunstmuseum som del af en stor lys/skygge-installation. Alt hvad du skal bruge er hvidt papir eller tyndt karton i A4 eller A3 og en lille saks. På museets hjemmeside og facebookside vil en online vejledning til, hvordan sådanne objekter kan laves blive gjort tilgængelig i løbet af uge 6.

Du kan allerede gå i gang med at skabe nu, men fra 16.-19. februar står Randers Kunstmuseums Billedskolelærer og koordinator Lis Wuisman Jørgensen klar til at opbygge papir-byen på Randers Kunstmuseum med de bidrag museet modtager og i løbet af ugen vil installationen vokse og udvikle sig. Det er muligt at følge med i denne udvikling på museets facebookside, når Randers Kunstmuseum livestreamer fra opbygningen 16.-19. februar kl. 10-14. 

Alle de flotte bidrag (husk at skrive dine kontaktoplysninger på indersiden af objektet) kan indleveres i en flad konvolut mærket ”BYEN VOKSER – BILLEDSKOLEN” i postkassen tilhørende Randers Bibliotek, som findes på venstre side af døren ind til Kulturhuset eller sendes med brev til Randers Kunstmuseum, Stemannsgade 2, 2. sal, att.: Lis Wuisman Jørgensen.

Du er måske også interesseret i