Digital omvisning – Poul Anker Bech – Det tabte land

Store kunstværker taler ofte til os på tværs af tid, ligesom vores egen samtid danner resonansbund, når man ser på kunst. Et maleri kan vække genklang og få ny højaktuel betydning. Maleren Poul Anker Bechs skabte fra 2002 til 2004 hovedværket “Det tabte land”. Tre store malerier, der sætter fokus på det moderne menneskes længsel; længsel efter sol, efter mening, fællesskab og sammenhæng. I hans malerier forenes det velkendte, en genkendelig verden med surrealisme. De giver stof til eftertanke om det at være menneske og om  fortid, nutid og fremtid. Museumsdirektør Lise Jeppesen introducerer “Det tabte land” og kunstneren Poul Anker Bech.

Omvisningen kommer til at foregå via Microsoft Teams torsdag 4. februar kl 15. Find link til omvisningen via nedenstående link til Randers Kommunes hjemmeside, der står for at livestreame omvisningen. Find link til mødet her

Til dette arrangement mødes du online med andre, der også deltager og deler interessen. Deltag gerne med lyd og billede (mikrofon og video), så har du også mulighed for løbende at spørge ind til arrangementets indhold.

Værten for arrangementet vil starte med at sætte rammen for det konkrete arrangement – fx hvornår der er mulighed for spørgsmål og dialog og hvordan man gør.

Du er måske også interesseret i