Oversigt over Randers Kunstmuseums kommende udstillinger

11. november 2023 – 25. februar 2024

VIERA COLLARO – Spaciousness

Randers Kunstmuseum planlægger i efteråret 2023 en stor soloudstilling med den dansk-amerikanske
kunstner Viera Collaro (f. 1946), som gennem årtier, siden afgangen fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 1975, har været en pioner på den danske kunstscene, særligt indenfor et kunstnerisk eksperimenterende felt, hvor lys, farver og kroppen i rummet er omdrejningspunktet. I anledning af at Viera Collaro i 2021 blev 75 år tog Randers Kunstmuseum og AroS Aarhus Kunstmuseum fælles initiativ til en markering af Collaros betydning for sit felt. Først på ARoS med udstillingen LEVITATION. COMPASSION. TRANSCENDENCE, der viser tre store installationer af Viera Collaro, og nu med en stor retrospektiv udstilling, Spaciousness, der vises på Randers Kunstmuseum til efteråret 2023.

Marts – juli 2024

JULIE NORD – Metamorfoser (arbejdstitel)

Julie Nord udstiller nye og nyere værker og går gennem tre tematiske snit i dialog med museets surreelle samling og værker af Sven Dalsgaard, Rita Kernn-Larsen, Vilhelm Bjerke-Petersen, Wilhelm Freddie, Egill Jacobsen og Sonja Ferlov Mancoba. Tematisk arbejdes der indledningsvist med overskrifter som metamorfoser af kroppen, det menneskelige, kønnet, fantasien og magien, videnskaben og kunsten. 

Randers Kunstmuseum tager forbehold for ændringer i tidsplanen

Det sker på Randers Kunstmuseum

Der er masser af aktiviteter, events og tilbud, der inviterer børn og unge møde kunsten. Vi glæder os til at tage imod dig.