Randers Kunstmuseum holder ekstraordinært lukket i uge 32 fra den 5. august til og med den 9. august 2024 pga. udstillingsskift

Den 10. august kl. 11 åbner den store udstilling “Som et møl mod flammen. Willumsen & Bigum”. En omfattende udstilling der viser en række hovedværker af malerne J.F. Willumsen og Martin Bigum. Udstillingen er dog så omfangsrig, at museet er nødsaget til at holde lukket i ugen op til åbningen. Vi har simpelthen brug for alle mand på dæk for at skabe en helt fantastisk udstillingsoplevelse til Randers Festuge og de kommende måneder. Det betyder, at Randers Kunstmuseum helt ekstraordinært holder lukket fra mandag den 5. august til og med fredag den 9. august 2024.

Vi har naturligvis åbent i weekenden 3.-4. august.
Tegneworkshoppen for unge mellem 13 og 16 år i samme uge gennemføres naturligvis som planlagt. .

Alle er velkomne til udstillingens fernisering, lørdag den 10. august kl. 11. Alle er velkomne.

Du er måske også interesseret i